Niels Beekman

Architect / eigenaar bij Zeerover Architecten

ir. Niels A. Beekman heeft in 1992 zijn HTSdiploma bouwkunde gehaald aan de Hogeschool Utrecht. Na enige tijd als freelance tekenaar te hebben gewerkt heeft hij zijn studie voortgezet aan de Technische Universiteit Delft. Hier is hij in 1999 afgestudeerd in de richting architectuur met als bijvak interieur. Zijn
afstudeeropdracht bestond uit het ontwerpen van een nieuw Vestingmuseum in Naarden, dit gebouw combineerde een monument met nieuwbouw. Niels heeft nog altijd een passie voor monumentale gebouwen.

Na zijn studie is Niels gaan werken bij Ter Braak architecten en Zeerover architecten. Momenteel voort hij samen met Jante Leupen de directie over Zeerover architecten.
 Tijdens zijn studie heeft Niels samen met een aantal vrienden een locale televisiezender in Bussum opgezet. Hiervoor werden diverse programma ideeën bedacht en uitgevoerd. In zijn vrije tijd is Niels nog steeds Creative Advisor van Dream Team television. Naast televisie maken mag Niels in zijn vrije tijd graag koken en verzint en presenteert hij de popquiz á NielsNiels.

image_400x400

Zeerover architecten
Kerkweg 9
3701HD Zeist
030 7370245

Zeerover - architectuur en interieur