Over Zeerover

Zeerover architecten is een architectenbureau uit Zeist wat zich richt op de nieuwbouw en verbouw van woningen. In het twintig jarig bestaan van het bureau zijn een groot aantal werken tot stand gekomen. Zeerover architecten houdt zich bezig met de bouw van nieuwbouw villa’s, renovatie en restauratie van monumentale panden en boerderijen, de verbouw van boerderijen tot luxe woningen en diverse grote verbouwingen / aanbouwen.

2019-W-200-191129-3D-kantoor-buiten-1536x733

Onze specialisatie ligt in het transformeren van een gedateerde woning naar een woning met een frisse, moderne uitstraling. We ontwerpen met aandacht voor de klant en luisteren goed naar diens wensen.
Zeerover architecten besteedt ook veel aandacht aan het interieur. Waarbij wij veel ervaring hebben in het inrichten en ontwerpen van keukens, badkamers en (inloop) kasten. Hierdoor wordt het ontwerp van het huis een verhaal, elk onderdeel hoort hier bij en maakt het één geheel.

Het belangrijkste voor Zeerover architecten is het verwezenlijken van de woondroom van een opdrachtgever. Wij bouwen een persoonlijk huis, een maatpak, passend bij de wensen van de opdrachtgever. Tijdens dit traject zorgen wij dat alle ontwerpaspecten bij elkaar komen; de relatie van een gebouw tot de omgeving, de keuzen van materialen, het maken van op maat gesneden plattegronden en ruimtebeleving. Zeerover architecten is er om voor u een passend plek te ontwerpen.

Momenteel wordt de directie gevoerd door Jante Leupen en Niels Beekman. Beide zijn afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft en al meerdere jaren werkzaam voor Zeerover architecten.

U kunt bij Zeerover architecten terecht voor nieuwbouw projecten, verbouwingen, interieur en utiliteit projecten. Het bureau is gevestigd in Zeist. 

Ons Team

Zeerover architecten
Kerkweg 9
3701HD Zeist
030 7370245

Zeerover - architectuur en interieur